Σερβο μηχανή σχήματος χτυπήματος

January 22, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σερβο μηχανή σχήματος χτυπήματος

Αυστραλιανή σχηματοποίηση χτυπήματος Srandard Macine

 

1. Σύστημα ελέγχου: Ο προγραμματίσημος έλεγχος έχει τη λειτουργία της αποθήκευσης και της κινητοποίησης παραμέτρου, της γρήγορης απάντησης, του ακριβούς προσδιορισμού θέσης και της υψηλής σταθερότητας σε λειτουργία. Η οθόνη αφής ανθρώπου-μηχανής διεπαφών χρησιμοποιείται στην επιτροπή λειτουργίας. Όλες οι ενέργειες απεικονίζονται, όπως η παράμετρος που θέτει, υπολογισμός προϊόντων και ούτω καθεξής. Η μόνος-κρίση της αποτυχίας εξοπλισμού δείχνει ότι η λειτουργία είναι απλή.

 

2. Υδραυλικό σύστημα: εισαγόμενες υδραυλικές βαλβίδες, σφραγίδες, ηλεκτρουδραυλικός ανάλογος έλεγχος. Έχει τα χαρακτηριστικά της σταθερότητας, της αξιοπιστίας, της ακριβούς μετακίνησης, της μακριάς ζωής υπηρεσιών και της γρήγορης απάντησης. Άλλα εισαγόμενα υδραυλικά συστήματα είναι προαιρετικά.

 

3. Σύστημα εξώθησης: η μηχανή σχήματος χτυπήματος υιοθετεί το σκληρό κιβώτιο εργαλείων και τον εισαγόμενο μετατροπέα συχνότητας, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά του κανονισμού ταχύτητας μετατροπής συχνότητας βιδών, τη χαμηλού θορύβου, ισχυρή ισχύ, τη σταθερή ταχύτητα, τη μακροχρόνιες ζωή υπηρεσιών και την ενέργεια - αποταμίευση μίξη της βίδας, ευρεία δυνατότητα εφαρμογής των πρώτων υλών, καλύτερη ποιότητα πλαστικοποίησης.

 

Πλήρως αυτόματη μηχανή σχήματος χτυπήματος εξώθησης με την αυτόματη παραγωγή, υψηλή ενέργεια - η αποταμίευση, χαμηλού θορύβου, γρήγορη ταχύτητα, υψηλή αποδοτικότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, χρησιμοποιείται ευρέως στα παιχνίδια, τρόφιμα, ποτό, χημική βιομηχανία, προϊόντα πλύσης και άλλες πλαστικές συσκευάζοντας βιομηχανίες, με την υψηλή απόδοση δαπανών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σερβο μηχανή σχήματος χτυπήματος  0