• Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών
  • Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών
Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών

Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: KINGSMAN
Αριθμό μοντέλου: Κατοικίδιο ζώο

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 Ρυθμίστε / Σετ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολο/σύνολα το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Διαμόρφωση του τρόπου: Φόρμα εγχύσεων Υλικό προϊόντων: S136, NAK80, H12
Εφαρμογή: Πλαστικά μέρη βιομηχανίας Όνομα προϊόντων: Πλαστική σχηματοποίηση εγχύσεων
Λιμένας: ΣΑΓΚΆΗ
Υψηλό φως:

HDPE PP φόρμα προσχηματισμών

,

τοπ ΚΑΠ φόρμα κτυπήματος

Περιγραφή προϊόντων

Πολυ φόρμα εγχύσεων προσχηματισμών της PET κοιλοτήτων

Περιγραφή προϊόντων

Κεφαλαιοποιώντας στην ισχυρή βιομηχανική εμπειρία μας, προσφέρουμε ποικίλη την πελάτες σειρά μας φορμών εγχύσεων που είναι ιδιαίτερα αποδοτικής φύσης και είναι θερμοστατικά ισορροπημένες. Είναι ανθεκτικοί και αξιόπιστης φύσης και αναγνωρίζονται για τις εξαιρετικές ιδιότητές του. Επιπλέον, προσφέρουμε την ολόκληρη σειρά προϊόντων στα κύρια βιομηχανικά ποσοστά.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Διάρκεια
  • Υψηλή ακρίβεια
  • Διαστατική ακρίβεια

Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών 0

Πληροφορίες επιχείρησης

Σαν μέλος της ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. KINGSMAN ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ που αφιερώνονται και που ειδικεύονται στην κατασκευή, την Ε&Α, και το μάρκετινγκ των μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος υψηλής τεχνολογίας. Είναι περίπου 160 χλμ από KINGSMAN στον αερολιμένα της Σαγκάη PUDONgle, και 50km στον αερολιμένα Wuxi.

 

KINGSMAN που εξοπλίζεται με τις άριστες μηχανές επεξεργασίας και το ακριβές QC σύστημα. Επίσης, KINGSMAN παρέχει στην πρόγραμμα-λύση σχηματοποίησης χτυπήματος τους πελάτες μέσω των προηγμένων τεχνικών, των καλά-διενεργηθεισών μηχανών και των καλών υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

KINGSMAN η μηχανή μπορεί να παραγάγει τον αυτόματο κατασκευαστή μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος ειδικευμένο στην κατασκευή της μηχανής σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, HDPE σχηματοποίηση χτυπήματος, μηχανή σχήματος μπουκαλιών, υδραυλική μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, υδραυλική σερβο μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, πλαστική σχηματοποίηση, σχηματοποίηση εξώθησης, πλαστικό σχήμα, πλαστική φορμάροντας μηχανή, φορμάροντας μηχανή εξώθησης, μπουκάλι που κατασκευάζει τη μηχανή, πλαστικό μπουκάλι που κατασκευάζει machinemilk το μπουκάλι κατασκευάζοντας τη μηχανή, συσσωρεύοντας το βαρέλι κατασκευάζοντας τη μηχανή, HDPE μηχανή μπουκαλιών, που συσσωρεύει τη μηχανή βαρελιών, χημικό μπουκάλι που κατασκευάζει τη μηχανή, ο Jerry μπορεί μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, καθημερινά χημική μηχανή παραγωγής, μπουκάλι φυτοφαρμάκων που κατασκευάζει τη μηχανή, παιχνίδι που κατασκευάζει τη μηχανή.

 

Το επαγγελματικό και πεπειραμένο προσωπικό αφιερώνεται στην κατασκευή μηχανών, την Ε&Α, και τα τμήματα μεταπωλήσεων, την ενσωμάτωση γερμανικά & την τεχνολογία της Ιταλίας.

KINGSMAN αναζήτηση: ακριβές σχέδιο, ακριβής διαχείρισης, έγκαιρης & αποδοτικής μεταπωλήσεων υπηρεσία κατασκευής και.

KINGSMAN ελπίζει να συνεργαστεί με όλους τους πελάτες για να φθάσει στο win-win όφελος και να μοιραστεί το μέλλον από κοινού.

Οι υπηρεσίες μας

KINGSMAN η επιχείρηση είναι η ηγεσία του κατασκευαστή μηχανών σχήματος χτυπήματος εξώθησης που είχε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την επιχείρηση KUATEX TEXTRON από το έτος 2010-2013 για τη μηχανή δεξαμενών καυσίμων 6 στρώματος.

 

KINGSMAN η επιχείρηση είναι στην αυτόματη μηχανή σχήματος χτυπήματος με υψηλό production.and εστιάζει τώρα στη σερβο υδραυλική μηχανή για την ενέργεια - αποταμίευση.

Πιστοποιήσεις

Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών 2

Έκθεση

Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών 3

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Υψηλή φόρμα σχηματοποίησης εγχύσεων σκληρότητας, πλαστική γερή κατασκευή φορμών προσχηματισμών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.