• Αμόλυντος τελειώστε τη τοπ ΚΑΠ φόρμα 16 κτυπήματος κοιλότητα με την καλή αντίσταση διάβρωσης
  • Αμόλυντος τελειώστε τη τοπ ΚΑΠ φόρμα 16 κτυπήματος κοιλότητα με την καλή αντίσταση διάβρωσης
Αμόλυντος τελειώστε τη τοπ ΚΑΠ φόρμα 16 κτυπήματος κοιλότητα με την καλή αντίσταση διάβρωσης

Αμόλυντος τελειώστε τη τοπ ΚΑΠ φόρμα 16 κτυπήματος κοιλότητα με την καλή αντίσταση διάβρωσης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: KINGSMAN
Αριθμό μοντέλου: Τοπ ΚΑΠ φόρμα κτυπήματος

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 Ρυθμίστε / Σετ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολο/σύνολα το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Τοπ ΚΑΠ φόρμα κτυπήματος Διαμόρφωση του τρόπου: Πλαστική φόρμα εγχύσεων
Υλικό προϊόντων: Αλουμίνιο S136 Λιμένας: ΣΑΓΚΆΗ
Υψηλό φως:

κύβος σχήματος εγχύσεων

,

HDPE PP φόρμα προσχηματισμών

Περιγραφή προϊόντων

Τοπ ΚΑΠ 16 κοιλοτήτων φόρμα κτυπήματος

Περιγραφή προϊόντων

Κεφαλαιοποιώντας στην ισχυρή βιομηχανική εμπειρία μας, προσφέρουμε ποικίλη την πελάτες σειρά μας φορμών εγχύσεων που είναι ιδιαίτερα αποδοτικής φύσης και είναι θερμοστατικά ισορροπημένες. Είναι ανθεκτικοί και αξιόπιστης φύσης και αναγνωρίζονται για τις εξαιρετικές ιδιότητές του. Επιπλέον, προσφέρουμε την ολόκληρη σειρά προϊόντων στα κύρια βιομηχανικά ποσοστά.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Διάρκεια
  • Υψηλή ακρίβεια
  • Διαστατική ακρίβεια

Αμόλυντος τελειώστε τη τοπ ΚΑΠ φόρμα 16 κτυπήματος κοιλότητα με την καλή αντίσταση διάβρωσης 0

Πληροφορίες επιχείρησης

Σαν μέλος της ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. KINGSMAN ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ που αφιερώνονται και που ειδικεύονται στην κατασκευή, την Ε&Α, και το μάρκετινγκ των μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος υψηλής τεχνολογίας. Είναι περίπου 160 χλμ από KINGSMAN στον αερολιμένα της Σαγκάη PUDONgle, και 50km στον αερολιμένα Wuxi.

 

KINGSMAN που εξοπλίζεται με τις άριστες μηχανές επεξεργασίας και το ακριβές QC σύστημα. Επίσης, KINGSMAN παρέχει στην πρόγραμμα-λύση σχηματοποίησης χτυπήματος τους πελάτες μέσω των προηγμένων τεχνικών, των καλά-διενεργηθεισών μηχανών και των καλών υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

KINGSMAN η μηχανή μπορεί να παραγάγει τον αυτόματο κατασκευαστή μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος ειδικευμένο στην κατασκευή της μηχανής σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης, HDPE σχηματοποίηση χτυπήματος, μηχανή σχήματος μπουκαλιών, υδραυλική μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, υδραυλική σερβο μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, πλαστική σχηματοποίηση, σχηματοποίηση εξώθησης, πλαστικό σχήμα, πλαστική φορμάροντας μηχανή, φορμάροντας μηχανή εξώθησης, μπουκάλι που κατασκευάζει τη μηχανή, πλαστικό μπουκάλι που κατασκευάζει machinemilk το μπουκάλι κατασκευάζοντας τη μηχανή, συσσωρεύοντας το βαρέλι κατασκευάζοντας τη μηχανή, HDPE μηχανή μπουκαλιών, που συσσωρεύει τη μηχανή βαρελιών, χημικό μπουκάλι που κατασκευάζει τη μηχανή, ο Jerry μπορεί μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, καθημερινά χημική μηχανή παραγωγής, μπουκάλι φυτοφαρμάκων που κατασκευάζει τη μηχανή, παιχνίδι που κατασκευάζει τη μηχανή.

 

Το επαγγελματικό και πεπειραμένο προσωπικό αφιερώνεται στην κατασκευή μηχανών, την Ε&Α, και τα τμήματα μεταπωλήσεων, την ενσωμάτωση γερμανικά & την τεχνολογία της Ιταλίας.

KINGSMAN αναζήτηση: ακριβές σχέδιο, ακριβής διαχείρισης, έγκαιρης & αποδοτικής μεταπωλήσεων υπηρεσία κατασκευής και.

KINGSMAN ελπίζει να συνεργαστεί με όλους τους πελάτες για να φθάσει στο win-win όφελος και να μοιραστεί το μέλλον από κοινού.

Οι υπηρεσίες μας

 

KINGSMAN η επιχείρηση είναι η ηγεσία του κατασκευαστή μηχανών σχήματος χτυπήματος εξώθησης που είχε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την επιχείρηση KUATEX TEXTRON από το έτος 2010-2013 για τη μηχανή δεξαμενών καυσίμων 6 στρώματος.

 

KINGSMAN η επιχείρηση είναι στην αυτόματη μηχανή σχήματος χτυπήματος με υψηλό production.and εστιάζει τώρα στη σερβο υδραυλική μηχανή για την ενέργεια - αποταμίευση.

Πιστοποιήσεις

Αμόλυντος τελειώστε τη τοπ ΚΑΠ φόρμα 16 κτυπήματος κοιλότητα με την καλή αντίσταση διάβρωσης 2

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Αμόλυντος τελειώστε τη τοπ ΚΑΠ φόρμα 16 κτυπήματος κοιλότητα με την καλή αντίσταση διάβρωσης θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.